Liverpool ii vrea pe cei doi oameni care au INGROPAT-O pe United, Ferguson aduce un atacant pe 30mil €! Robben se poate intoarce in Anglia:

Autor: Sport.ro
Luni 19 Martie 2012, 10:23
Liverpool ii vrea pe cei doi oameni care au INGROPAT-O pe United, Ferguson aduce un atacant pe 30mil €! Robben se poate intoarce in Anglia:

Transfer Market / Dupa ce londonezii de la Chelsea au ramas singurii reprezentanti ai Angliei in cupele europene, cluburile din Premier League au inceput sa fie mai active si pregatesc deja transferuri importante.

Bayern se teme ca Robben va pleca in Anglia (The Mirror)

Atat tatal, cat si agentul lui Arjen Robben au confirmat ca exista oferte concrete pentru Robben din Anglia iar cei de la Bayern contraataca! Chelsea si Man City sunt echipele care il vor pe olandez, cei de la Bayern i-au facut o oferta de prelungire a contractului cu un salariu de 205.000 pe saptamana adica 10,5 milioane de euro pe an! Daca ar accepta oferta lui Bayern, Robben ar deveni cel mai bine platit jucator din istoria bavarezilor!


Liverpool ii vrea pe Iker Muniain si Javi Martinez (Sun on Sunday)

Calificati in semifinalele FA Cup dupa ce au reusit deja castigarea Carling Cup, cei de la Liverpool vor sa se intareasca pentru revenirea in Europa din sezonul viitor. Astfel, "cormoranii" ii doresc pe doi dintre cei mai buni jucatori de la Bilbao, echipa care a scos-o pe Man United din Europa League.


Manchester United il vrea pe Leandro Damiao (Gazzetta dello Sport)

Man United s-a implicat in lupta pentru semnatura atacantului brazilian de 22 de ani. "Diavolii" vor fi nevoiti sa scoata din buzunar in jur de 30 de milioane de euro pentru jucatorul lui Internacional care este dorit si de Tottenham.


Junior Hoilett le refuza pe Newcastle si Tottenham pentru Bayern (The People)

Starul lui Blackburn Rovers, Junior Hoilett, este unul dintre cei mai curtati jucatori din Premier League. Canadianul de 21 de ani ar prefera insa sa plece in Bundesliga, cu toate ca este dorit de mai multe echipe cu nume din Anglia.

Premierul, despre creşterea salariilor profesorilor: Dacă îți scad veniturile, nu îți bei banii la cârciumă
BRAT