Legendarul Berbatov va candida la sefia Federatiei din Bulgaria! "Tin legatura cu Presedintele Federatiei din Romania! Au o strategie, ceea ce noua ne lipseste"

Legendarul Berbatov va candida la sefia Federatiei din Bulgaria! "Tin legatura cu Presedintele Federatiei din Romania! Au o strategie, ceea ce noua ne lipseste"

Fostul mare atacant al lui Manchester United vrea sa puna umarul la redresarea fotbalului din Bulgaria.

Cel mai bun jucator bulgar de la Hristo Stoichkov, Dimitar Berbatov si-a anuntat in mod oficial candidatura pentru presedentia Federatiei de Fotbal din Bulgaria si da ca exemplu ce se intampla la Federatia Romana de Fotbal. Fostul atacant l-a laudat pe Burleanu si spune ca vorbeste cu acesta pentru a avea un model necesar dupa care sa conduca.

"Tin legatura cu Presedintele Federatiei din Romania. Romanii au un presedinte mai tanar decat mine. Au o strategie, in timp ce noi nu avem niciuna. Vrem sa schimbam si sa ne adresam multor probleme, inclusiv meciurilor aranjate si scandalurilor rasiste. Si ne vom concentra pe dezvoltarea tinerilor jucatori", a spus Berbatov, conform presei din Bulgaria.

Acesta a vorbit si despre un sfat pe care l-a primit de la fostul sau antrenor de la Manchester United, Sir Alex Ferguson, care i-a spus ca alegerea oameniilor potriviti cu care sa colaborezi este cheia succesului. Berbatov a anuntat ca din echipa sa vor face parte doi fosti colegi de la echipa nationala a Bulgariei, Stilian Petrov si Martin Petrov.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii sărbătoresc 144 de ani de la Proclamarea Independenței. Ceremonii militare și religioase vor avea loc în toată țara
BRAT
Modifică setările cookies