Premier League Carabao Cup FA Anglia

Fără pirotehnice și fumigene pe stadion, altfel... dosar penal! Noile reglementări din fotbal

Federația Engleză de Fotbal a emis un comunicat în care au fost spuse noile reglementări din fotbalul britanic.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 18:40
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 18:37
Din articol

În acest sens, în FA Cup, Carabao Cup și Premier League, toți cei care vor intra pe teren ilegal, vor ține cu ei sau vor utiliza pirotehnice, vor arunca obiecte, vor consuma droguri sau vor avea un comportament discriminator vor fi însărcinați cu un dosar penal, conform Sky Sports.

„Toate neregulile raportate de cluburi poliției vor rezulta într-un dosar penal. 

Astfel că, toți cei care sunt depistați cu pirotehnice sau fumigene vor primi o interdicție definitivă de a intra pe stadionul respectiv. Interdicțiile se pot extinde și la părinți sau oamenii care au grijă de copii și participă în asemenea activități.

Represiunea se datorează faptului că au fost numeroase incidente la finalul sezonului trecut, incluzând faptul că Billi Sharp, jucătorul lui Sheffield United a fost bătut pe teren, iar antrenorul Patrick Vieira de la Crystal Palace a fost confruntat de un fan al lui Everton. 

Noile reglementări vor fi valide începând cu sezonul acesta și au fost susținute de PFA și Asociația de Suporteri ai Fotbalului”, se arată în comunicatul emis, potrivit sursei anterior menționate.

Sezonul 2022/23 

Prima partidă din noul sezon va fi pe 30 iulie, între Liverpool și Manchester City, care se duelează pentru Supercupa Angliei (n.r. - Community Shield). Meciul poate fi văzut în direct pe PRO Arena de la 19:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!