E gata! Intrat în ultimele șase luni de contract cu Liverpool, Roberto Firmino e ”la un pas” să semneze

Roberto Firmino Liverpool Anglia Roberto Firmino
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 19:21
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 19:21

Roberto Firmino (31 de ani) pare să fi luat o decizie cu privire la viitorul său, după ce a intrat în ultimele șase luni de contract cu Liverpool.

În ultima vreme au apărut zvonuri cum că brazilianul ar fi dorit în zona Golfului, dar se pare că sud-americanul vrea să evolueze în continuare în Europa.

Roberto Firmino, ”la un pas” distanță să semneze!

Dacă în sezonul trecut își pierduse postul de titular, Firmino a primit mai multe șanse din partea lui Jurgen Klopp în actuala stagiune, astfel că brazilianul vrea să-și prelungească șederea pe Anfield, scrie jurnalistul Nicolo Schira.

Firmino este ”la un pas” de a-și prelungi contractul cu Liverpool, care îi oferă o înțelegere valabilă până în 2025. Între cele două părți există discuții și pentru o clauză specială, prin care contractul poate fi prelungit chiar până în 2026.

Brazilianul a evoluat în 21 de partide în acest sezon pentru cei de la Liverpool. A reușit să marcheze de nouă ori, cifră la care se adaugă alte patru pase decisive. Site-urile de specialitate îl evaluează pe Firmino la 28 de milioane de euro.

Firmino, la Liverpool din 2015

Firmino joacă la Liverpool din 2015, an în care a fost transferat pentru 41 de milioane de euro de la Hoffenheim. În prezent, sud-americanul este evaluat de site-urile de specialitate la 28 de milioane de euro, asta în condițiile în care, în urmă cu trei ani, era cotat la o sumă mult mai mare: 90 de milioane de euro.

”Bobby”, așa cum este poreclit de fanii lui Liverpool, se poate lăuda cu cele mai mari performanțe din istoria recentă a ”cormoranilor”. Este o piesă importantă în echipa construită de Jurgen Klopp pe Anfield, care a câștigat toate trofeele puse în joc, pe plan intern și extern.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!