Dorit sau nedorit? Mason Greenwood, viitor incert la Manchester United. Când vor lua „diavolii roșii” o decizie

Mason Greenwood Manchester United Premier League Anglia Mason Greenwood
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 14:19
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 14:19

Poliția britanică a anunțat la început de februarie că au fost abandonate procedurile legale împotriva fotbalistului, care era acuzat de tentativă de viol și de agresiune.

Mason Greenwood nu a mai pus piciorul pe gazon din ianuarie 2022, când a evoluat 81 de minute în confruntarea din etapa cu numărul 23 din Premier League, Manchester United - West Ham, de pe Old Trafford, încheiată cu victoria „diavolilor roșii”, scor 1-0.

Dorit sau nedorit? Mason Greenwood, viitor incert la Manchester United. Când vor lua „diavolii roșii” o decizie

După ce Serviciul Procuraturii a anunțat că Mason Greenwood a fost eliberat de toate acuzațiile, Manchester United a emis un comunicat oficial în care a prezentat faptul că vor lua o decizie internă cu privire la situația în care se află britanicul.

Conform RMC Sport, Manchester United ar putea alege între trei opțiuni: să-l vândă pe Greenwood în vară, să-i încheie contractul sau să-l reprimească la antrenamente. Aceeași sursă a indicat faptul că englezul primește 79.000 de euro pe săptămână de la echipa de pe Old Trafford.

De asemenea, The Sun a informat faptul că Mason Greenwood a întreținut o conversație alături de Erik ten Hag și s-a întâlnit cu câțiva dintre colegii de la echipă. Publicația a mai menționat că Manchester United nu va definitiva cazul până când nu se va încheia actuala stagiune.

Pentru ce a fost acuzat Mason Greenwood

Mason Greenwood a fost arestat în ianuarie 2022, după ce pe reţelele de socializare au fost postate fotografii şi videoclipuri în care apărea o tânără cu faţa însângerată şi vânătăi pe corp.

"Pentru toţi cei care vor să ştie ce-mi face în realitate Mason Greenwood", a fost mesajul care apărea la respectivele postări.

Mason Greenwood a fost acuzat de aceeaşi reclamantă de tentativă de viol şi agresiune pentru presupuse fapte săvârşite în 2021, precum şi de comportament de control şi coerciţie, fapte care au început conform acuzării în 2018.

Eliberat în februarie 2022, apoi încarcerat din nou pentru că a încălcat controlul judiciar, el a fost eliberat în octombrie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!