Juventus a început să se miște pe piața transferurilor. Vin doi fotbaliști, alți doi jucători pleacă în Premier League

juventus Douglas Luiz Mason Greenwood Samuel Iling-Junior weston mckennie Italia Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 08:24
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 08:25

Juventus este foarte aproape să perfecteze primele mutări ale perioadei de mercato.

Presa sportivă din peninsulă scrie că "Bătrâna Doamnă" s-a înțeles cu Aston Villa pentru transferul lui Douglas Luiz (26 ani). 

Douglas Luiz și Greenwood - in. Iling-Junior și McKennie - out

Mijlocașul central brazilian ar urma să ajungă la Torino alături de iubita sa, frumoasa Alisha Lehmann, iar în schimbul său formația din Birmingham ar urma să îl primească pe talentatul Samuel Iling-Junior (20 de ani / Anglia / mijlocaș stânga). 

  • Juventus / Foto - Getty Images

De asemenea, Juventus este în negocieri avansate cu Tottenham pentru cedarea lui Weston McKennie (25 de ani / SUA / mijlocaș central), dar și cu Manchester United pentru aducerea lui Mason Greenwood (22 de ani / Anglia / atacant). Licitația la care mai participă Napoli și Lazio a ajuns deja la 35 de milioane de euro, dar echipa din Torino se pare că ar avea prioritate pentru transferul atacantului, care dorește să joace la club cu șanse la trofee, în sezoanele următoare. 

Niciun transfer încheiat, dar multe reveniri după împrumuturi

În această vară, Juventus l-a lăsat liber pe veteranul Alex Sandro (33 de ani), Carlos Alcaraz s-a întors la Southampton, de unde fusese împrumutat, iar Koni De Winter (Genoa / 8 milioane de euro) și Kaio Jorge (Cruzeiro / 7.2 milioane de euro) au fost vânduți. După perioade de împrumuturi s-au întors fotbaliștii Marias Soule (Frosinone), Arthur Melo (Fiorentina), Dean Huijsen (AS Roma), Enzo Barrenechea (Frosinone), Facundo Gonzalez (Sampdoria), Marley Ake (Yverdon Sport), Gianluca Frabotta (Cosenza) și Stefano Gori (Monza), dar pentru o parte dintre ei există deja oferte serioase. 

Inter Milano și AC Milan se luptă pentru un fundaș polonez

În altă ordine de idei, rivalele Inter Milano și AC Milan se luptă pentru semnătura lui Matty Cash (26 de ani). Fundașul dreapta născut în Anglia, dar care evoleuază pentru Polonia, este cotat la 28 de milioane de euro. "Nerazzurii" mai sunt pe urmele lui Bruno Fernandes (29 de ani / Portugalia / mijlocaș central), care nu și-a prelungit contractul cu Manchester United și mai este în discuții cu Bayern Munchen

Foto - Getty Images

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!