Cum a comentat Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, situația lui Mason Greenwood, 

Manchester United Erik ten Hag Mason Greenwood Anglia Erik ten Hag
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 18:41
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 18:41

Serviciul Procuraturii a anunțat joi că Mason Greenwood a fost eliberat de toate acuzațiile.

Atacantul în vârstă de 21 de ani, "care a fost arestat şi urmărit penal într-o anchetă deschisă în ianuarie 2022, nu se mai confruntă cu acuzaţii penale", a indicat poliţia din Greater Manchester într-un comunicat.

Cum a comentat Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, situația lui Mason Greenwood

În aceeași zi, „diavolii roșii” au emis un comunicat oficial pe site-ul clublui, evidențiind că au sesizat decizia luată de Serviciul Procuraturii în cazul lui Mason Greenwood și că se vor gândi ce vor face fără să ofere alte comentarii.

De asemenea, nici antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, nu a dorit să facă alte comentarii. Tehnicianul a refuzat toate întrebările cu privire la acest subiect.

„(n.r. Ai ceva de spus cu privire la Mason Grenwood?) Nu. Nimic. Nu pot adăuga nimic altceva. Mă refer la comunicatul emis de club.

(n.r. Faci parte din proces?) Cum am spus, nu pot comenta nimic despre asta.

(n.r. Ai vorbit sau te-ai întâlnit cu jucătorul?) Nu pot spune nimic despre asta. Mă rezum la comunicatul clubului și nu pot adăuga nimic altceva”, a fost reacția lui Erik ten Hag, potrivit Sky Sports.


Format la Manchester United, Greenwood a debutat ca profesionist în tricoul "diavolilor roşii" în 2019. În 129 de apariţii, el a înscris 35 de goluri. În februarie 2021, atacantul şi-a prelungit contractul până în 2025.

  • În orele care au urmat acuzaţiile, Manchester United l-a suspendat

Arestarea sa a declanşat al doilea mare scandal sexual implicând cluburile din Manchester după arestarea lui Benjamin Mendy, fundaşul francez al lui City. Luna trecută, Mendy a fost găsit nevinovat la şase capete de acuzare de viol, în aşteptarea unui nou proces pentru al şaptelea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!