Vestiarul lui Manchester United, împotriva lui Mason Greenwood. Situația delicată în care se află atacantul englez

Manchester United Mason Greenwood Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 17:26
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 17:48

Poliţia britanică a anunţat joi că au fost abandonate procedurile legale împotriva lui Mason Greenwood, care era acuzat mai ales de tentativă de viol şi de agresiune. 

Atacantul în vârstă de 21 de ani, "care a fost arestat şi urmărit penal într-o anchetă deschisă în ianuarie 2022, nu se mai confruntă cu acuzaţii penale", a indicat poliţia din Greater Manchester într-un comunicat.

Potrivit unui purtător de cuvânt al procuraturii britanice, "retragerea unor martori cheie şi elemente noi" au dus la retragerea acuzaţiilor. "În aceste circumstanţe, suntem obligaţi să închidem cazul", a adăugat acesta.

Vestiarul lui Manchester United, împotriva lui Mason Greenwood
 

Chiar dacă s-a renunțat la acuzațiile oficiale, ancheta internă lansată de cei de la Manchester United continuă, iar contractul acestuia este în continuare suspendat.

"Jucătorii nu se împotrivesc reîntoarcerii sale, dar este nevoie de o analiză atentă a situației, ținând cont că atmosfera din vestiar este una extraordinară, iar rezultatele sunt pe măsură. Nimeni nu își dorește să se strice", a declarat o sursă pentru The Sun.

Format la Manchester United, Mason Greenwood a debutat ca profesionist în tricoul "diavolilor roşii" în 2019. În 129 de apariţii, el a înscris 35 de goluri. În februarie 2021, atacantul şi-a prelungit contractul până în 2025.

Pentru ce a fost acuzat Mason Greenwood
 

Mason Greenwood a fost arestat în ianuarie 2022, după ce pe reţelele de socializare au fost postate fotografii şi videoclipuri în care apărea o tânără cu faţa însângerată şi vânătăi pe corp.

"Pentru toţi cei care vor să ştie ce-mi face în realitate Mason Greenwood", a fost mesajul care apărea la respectivele postări.

Mason Greenwood a fost acuzat de aceeaşi reclamantă de tentativă de viol şi agresiune pentru presupuse fapte săvârşite în 2021, precum şi de comportament de control şi coerciţie, fapte care au început conform acuzării în 2018.

Eliberat în februarie 2022, apoi încarcerat din nou pentru că a încălcat controlul judiciar, el a fost eliberat în octombrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!