Manchester City Erling Haaland Pep Guardiola transferuri Anglia

Cuplul Erling Haaland și Pep Guardiola, mai puternic ca niciodată?! Cum vede norvegianul relația cu antrenorul său

Erling Haaland a fost transferat în această perioadă de mercato de Manchester City pentru 60 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 13:21
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 13:20

Lipsit de Kun Aguero care a plecat anul trecut la Barcelona (între timp s-a retras) și de Gabriel Jesus care a fost cedat la Arsenal în această perioadă de mercato, conducerea "cetățenilor" l-a achiziționat pe Erling Haaland activându-i clauza stipulată în contractul cu Borussia Dortmund.

În primul meci oficial pentru Manchester City, Haaland nu a arătat rău, dar nici bine. A evoluat toată partida cu Liverpool în Supercupa Angliei, pe care a pierdut-o cu 3-1. 

Cum vede Haaland relația cu Pep

Starul norvegian a oferit o declarație "marcă înregistrată" pentru publicația Sky Sports, unde a spus că se poate dezvolta în tot ce ține de fotbal și a precizat că relația cu Pep îl ajută să evolueze.

„În cazul în care crezi că sunt bun la un lucru, pot mereu să devin și mai bun.

Asta este ceva ce fac eu. Ca un jucător tânăr care joacă pentru Pep Guardiola și pentru cel mai bun club în Anglia, trebuie întotdeauna să devin mai bun în foarte multe lucruri. 

Asta este ce ador în fotbal, poți să evoluezi, să devi mai bun la joc.”, au fost cuvintele lui Haaland, conform sursei anterior menționate.

Cariera lui Haaland

Erling Haaland este cotat la 150 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate. Norvegianul este o mașinărie de goluri. A reușit în 21 de selecții pentru naționala sa să marcheze de 20 de ori, dar nu s-a rezumat la atât.

La fosta echipă, atacantul a înscris 86 de goluri în 89 de meciuri. Pe lângă faptul că șutează excelent la poartă, Haaland este și un pasator dedicat. 23 de pase decisive a reușit în tricoul formației de pe Signal Iduna Park.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies