Casemiro Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

Casemiro a comentat plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United după interviul exploziv pe care l-a acordat 

Cristiano Ronaldo (37 ani) s-a despărțit de Manchester United în urmă cu o săptămână, după cum a anunțat clubul prin intermediul unui comunicat oficial. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 09:59
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 10:05

Superstarul portughez a reușit să 'scape' de Manchester United, așa cum și-a dorit și încă din vară. Cristiano Ronaldo a acordat un interviu jurnalistului Piers Morgan în care i-a atacat pe conducătorii „diavolilor roșii”, dar și pe antrenorul Erik ten Hag, cu care a și avut un conflict. 

Interviul a dus la decizia clubului de a-i rezilia înțelegerea portughezului, care a rămas liber de contract și se află în căutarea unei echipe. Casemiro, cel care i-a fost coleg lui Ronaldo la Real Madrid și care a semnat cu United în vară, a vorbit în conferința de presă a Braziliei despre atacantul lusitan. 

Casemiro: „Cristiano știe ce este bine pentru cariera lui!” 

Fotbalistul brazilian a fost întrebat despre plecarea lui Cristiano Ronaldo și dacă a luat legătura cu el în urma interviului controversat pe are l-a realizat. Casemiro a spus că nu a discutat cu portughezul, însă nu a ezitat în a-l numi drept „unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie”. 

„Nu am făcut vreun schimb de mesaje, dar Cristiano are foarte multă experiență și știe ce este bine pentru cariera lui. Normal că suntem triști, în special la Manchester, pentru că vorbim despre unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Cristiano este adult și știe ce este mai bine pentur el. 

În calitate de prieteni îi urăm tot binele din lume și în ceea ce privește fotbalul, sper ca totul să meargă bine pentru el, exceptând momentele în care joacă împotriva noastră”, a declarat Casemiro conform Daily Mail

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!