Cristiano Ronaldo Arabia Saudita Lionel Messi Fotbal extern

Ronaldo și Messi, chemați în Arabia Saudită? Ce a transmis ministrul sportului

Ministrul sportului din Arabia Saudită și-i dorește pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi în campionatul intern.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 16:32
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 16:31

Prințul Abdulaziz bin Turki Al-Faisal este ministrul sportului în Arabia Saudită și a vorbit despre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, evidențiind faptul că și-i dorește în campionatul intern al țării.

Ministrul a precizat faptul că cei doi ar oferi o imagine de ansamblu Arabiei Saudite și că ar revitaliza modul în care este privit sportul la el în țară.


„Da. Cine nu ar vrea ca Cristiano Ronaldo și Messi să evolueze în campionatul nostru? Amândoi sunt un model pentru tineri. Sunt jucători de top care ar da o față nouă sportului în țara noastră. Aș vrea să-i am pe amândoi în campionatul nostru”, a spus Prințul Abdulaziz bin Turki Al-Faisal, potrivit sport.es.

Cristiano Ronaldo a mai stabilit un record, după primul meci de la Mondial! I-a depășit pe Robben și Messi

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat din penalty în meciul Portugalia - Ghana 3-2 și a devenit primul jucător care marchează în cinci ediții ale Cupei Mondiale.

După ce a reușit să înscrie în 2006, 2010, 2014 și 2018, CR7 a ”spart gheața” și în 2022, în Qatar, cu reușita sa. După meci, Ronaldo a fost numit omul meciului și a mai doborât un record. A devenit jucătorul cu cele mai multe astfel de titluri din istoria Cupei Mondiale.

În acest clasament, Ronaldo i-a depășit pe Arjen Robben și pe rivalul Leo Messi, care au câte șase trofee de ”omul meciului” la Cupa Mondială

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!