Cristiano Ronaldo Nationala Portugaliei qatar 2022 CM 2022

Nota? Pe contul lui Cristiano! Ronaldo și-a scos colegii la cină după victoria împotriva Ghanei de la Mondial

Portugalia a învins-o pe Ghana, scor 3-2.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 18:02
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 18:00

Lusitanii au obținut trei puncte importante în primul meci de la Campionatul Mondial organizat în Qatar, din 2022, împotriva Ghanei.

Cristiano Ronaldo (65'), Joao Felix (78') și Rafael Leao (80') au înscris pentru portughezi, iar Ayew (73'), respectiv Bukari (89'), pentru ghanezi.

După meci, CR7 a ieșit în oraș alături de colegii de la națională, după victorie, iar potrivit Daily Mail a plătit masa. 

Publicația britanică a scris: „Cristiano Ronaldo și-a scos colegii la cină la Campionatul Mondial din Qatar și a pus drama de la Manchester United în spatele său”.

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a rupt contractul cu Manchester United

Astfel, Cristiano Ronaldo rămâne fără echipă în plin sezon și cu doar două zile înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială. CR7 va fi liber să semneze cu orice altă formație după turneul final și spune că vrea o nouă provocare în carieră.

"În urma discuțiilor purtate cu Manchester United, am decis de comun acord să îmi închei contractul. Iubesc Manchester United și iubesc fanii acestei echipe. Aceste lucruri nu se vor schimba.

Simt că este momentul potrivit pentru a căuta o nouă provocare. Îi doresc lui Manchester United toate cele bune", a transmis Cristiano Ronaldo.

  • 3 goluri și 2 pase decisive a reușit Ronaldo în cele 16 meciuri jucate la Manchester United în acest sezon
  • 20 de milioane de euro este cota de piață actuală a lui CR7, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!