Erling Haaland devine acționar la un club din Spania! „Rivalul” Casemiro, deja investitor la aceeași echipă

Erling Haaland Casemiro FC Marbella Spania
Ionuț Axinescu
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 21:10
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 21:10

Norvegianul are casă acolo și își face toate vacanțele în oraș.

Erling Haaland (23 de ani), vedeta lui Manchester City, se pregătește să devină acționar al unui club de fotbal din Spania. Norvegianul și tatăl său vor să investească la FC Marbella, club care tocmai a promovat în a treia ligă iberică!

Haaland, pe urmele lui Casemiro! Vrea să devină investitor la Marbella

Atacantul nordic nu este primul nume mare care se implică la formația de pe Costa del Sol. În urmă cu câteva zile, brazilianul Casemiro (32 de ani), de la Manchester United, a devenit acționar și membru al Consiliului de Administrație de la Marbella.

Potrivit jurnalistului spaniol Ángel García, „familia Haaland este îndrăgostită de Marbella”, oraș în care tatăl lui Erling, fost fotbalist, deține o proprietate și locuiește. În plus, Marbella este un oraș în plină dezvoltare, urmând să aibă curând un stadion nou, de 10.000 de locuri.

Erling Haaland își petrece vacanțele la Marbella și se menține în formă antrenându-se la complexul din localitatea cu circa 150.000 de locuitori, aflată în provincia Málaga. Marbella Football Center este considerat unul dintre cele mai moderne centre de antrenament din Europa. Aici, în fiecare iarnă vin în cantonamente zeci de echipe din Germania și nordul continentului.

Cine este FC Marbella, clubul la care vrea să investească Haaland

FC Marbella este un club fondat în 1997, după desființarea grupării Club Atlético Marbella, deținută de faimosul Jesús Gil y Gil. Din 2018, FC Marbella este condusă de chinezul Zhao Zhen, reprezentant al grupului Guirenniao Group Limited.

Antrenată de Fran Beltrán, fost tehnician la tineretul lui Real Madrid, formația de pe Costa del Sol a promovat în a treia ligă din Spania după ce a câștigat un play-off de promovare. A trecut, pe rând, de Getafe B și Logroñés.

Lotul clubului valorează doar 2,53 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Atacanții Hugo Rodriguez și Jack Harper, precum și mijlocașii Rafa De Vicente și Ale Hernandez, toți cotați la 200.000 de euro, sunt cei mai valoroși jucători ai echipei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!