Anglia

Chelsea a anuntat oficial: Conte a fost DAT AFARA! Va primi un munte de bani de la Abramovic

Campion in primul sezon, castigator al Cupei Angliei in cel de-al doilea. N-a fost suficient, Antonio Conte fiind demis de catre Chelsea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018, 12:39
Data actualizarii: Vineri 13 Iulie 2018, 13:10

Chelsea a anuntat pe site-ul oficial ca s-a despartit de Antonio Conte dupa 2 sezoane cu peripetii. Desi in primul lui sezon a castigat titlul, zvonuri despre o plecare a lui Conte au aparut inca din primele luni ale mandatului dupa un start mai slab de campionat. A urmat insa o perioada fabuloasa iar Conte si-a asigurat postul.

In al doilea sezon insa lucrurile nu au mers deloc in directia dorita de antrenor sau club. Chelsea a incheiat in afara locurilor de UEFA Champions League, a fost eliminata in optimile Ligii. Singura consolare a fost castigarea Cupei Angliei in finala cu Manchester United.

La 63 de zile de la finalul sezonului, desi plecarea lui Conte era o certitudine, Chelsea a anuntat plecarea italianului care va primi 9 milioane de lire sterline compensatii. In locul sau va fi adus Maurizio Sarri, cel care este aproape de a-si rezilia contractul cu Napoli.

Modifică setările cookies