Chelsea a anuntat oficial: Conte a fost DAT AFARA! Va primi un munte de bani de la Abramovic
Vineri 13 Iulie 2018, 12:39

Chelsea a anuntat oficial: Conte a fost DAT AFARA! Va primi un munte de bani de la Abramovic

Campion in primul sezon, castigator al Cupei Angliei in cel de-al doilea. N-a fost suficient, Antonio Conte fiind demis de catre Chelsea.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Chelsea a anuntat pe site-ul oficial ca s-a despartit de Antonio Conte dupa 2 sezoane cu peripetii. Desi in primul lui sezon a castigat titlul, zvonuri despre o plecare a lui Conte au aparut inca din primele luni ale mandatului dupa un start mai slab de campionat. A urmat insa o perioada fabuloasa iar Conte si-a asigurat postul.

In al doilea sezon insa lucrurile nu au mers deloc in directia dorita de antrenor sau club. Chelsea a incheiat in afara locurilor de UEFA Champions League, a fost eliminata in optimile Ligii. Singura consolare a fost castigarea Cupei Angliei in finala cu Manchester United.

La 63 de zile de la finalul sezonului, desi plecarea lui Conte era o certitudine, Chelsea a anuntat plecarea italianului care va primi 9 milioane de lire sterline compensatii. In locul sau va fi adus Maurizio Sarri, cel care este aproape de a-si rezilia contractul cu Napoli.Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis