Anglia

IN SFARSIT! Haosul de la Chelsea este aproape de final: Conte va fi dat afara si inlocuit cu Sarri! Prima lovitura: ii ia un jucator lui Guardiola

Desi mai este putin peste o luna pana la startul noului sezon de Premier League, Chelsea inca nu a anuntat noul antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 18:29
Data actualizarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 18:31

Antonio Conte este in continuare antrenorul lui Chelsea si a inceput presezonul cu fosta campioana a Angliei desi nu mai este dorit la club iar Chelsea incearca sa-l aduca pe Maurizzio Sarri. Ultima parte a ecuatiei este aproape de a se rezolva.

Presedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a anuntat miercuri: "Sarri este aproape de a deveni noul manager al lui Chelsea. Avocatii mei discuta cu avocatii lui pentru a finaliza totul" a dezvaluit De Laurentiis. Conform Sky Italia, va fi platita o compensatie la incheierea contractului.

Venirea lui Sarri va duce la plecarea lui Antonio Conte, cel care va primi la randul sau bani pentru ruperea contractului, iar Chelsea va porni campania de transferuri. Primele doua lovituri urmeaza sa fie Aleksandr Golovin si fundasul lui Juventus, Daniele Rugani.

De asemenea, venirea lui Sarri il convinge si pe Jorginho sa o aleaga pe Chelsea in dauna lui Manchester City, lucru dezvaluit chiar de De Laurentiis.

Modifică setările cookies