Arsenal i-a trimis peste 60.000 € lui Gascoigne pentru tratamente! "Tottenham ma pune sa-mi platesc biletul la meciuri!"

Arsenal i-a trimis peste 60.000 € lui Gascoigne pentru tratamente! "Tottenham ma pune sa-mi platesc biletul la meciuri!"

Arsene Wenger ar da oricat ca sa-l vada bine pe Paul Gascoigne. La indemnul antrenorului, Arsenal a platit peste 60.000 de euro pentru tratamentele lui "Gazza". Gascoigne nu a jucat niciodata pentru Arsenal.

Gascoigne a recunoscut ca Arsenal, pentru care el nu a evoluat niciodata, l-a ajutat de mai multe ori in situatii dificile.

"L-am sunt pe Gary Lewin, fizioterapeut la club, pentru a-i spune ca nu ma simt prea bine. El s-a temut ca am facut o pneumonie si mi-a spus sa ma duc la spital. Apoi Wenger (n.r. - Arsene Wenger, managerul clubului Arsenal) a fost de acord sa plateasca 28.000 de lire sterline (aproximativ 35.000 de euro) pentru serviciile medicale. De asemenea, cand am avut interventia chirurgicala la sold, Arsenal a platit 22.000 de lire streline (n.r. - 28.000 de dolari)", a spus Gascoigne intr-un interviu pentru The Sun, citat de Mediafax.

In schimb, cand a vrut sa mearga, in 2011, la un meci al fostei sale echipe, Tottenham, cu Real Madrid, in Liga Campionilor, oficialii clubului l-au pus sa plateasca pentru a intra pe White Hart Lane.

"Am vrut sa-i vad pe Spurs impotriva echipei Real Madrid si mi-au spus ca nu mai au decat doua bilete de 60 de lire sterline. A trebuit sa vad meciul de sub o loja cu cativa jucatori care evoluasera cu 30 de ani inaintea mea", a povestit Gascoigne.

Fostul international, in varsta de 47 de ani, a petrecut, luna trecuta, o saptamana in spital, pentru a urma un nou tratament de dezalcoolizare. "Nu este nimic in neregula cu mine atat timp cat nu pun mana pe pahar. Singura persoana care poate sa ma salveze sunt eu", a adaugat Gascoigne, 57 de selectii in nationala Angliei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies