graziano pelle Anglia

Face senzatie in Premier League si ar putea lua "balonul de aur" pentru aroganta: "Sunt bun ca Ibra, arat mai bine decat Ronaldo"

Graziano Pelle este cel mai bun marcator al lui Southampton, a doua echipa a Angliei in acest moment

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Noiembrie 2014, 17:48
Data actualizarii: Luni 24 Noiembrie 2014, 17:56

"Sunt la fel de bun ca Zlatan Ibrahimovici, arat mai bine decat Cristiano Ronaldo si sunt elegant precum George Clooney", spune Graziano Pelle in cartea pe care a scris-o impreuna cu jurnalistul olandez Martijn Krabbendam, de la revista Voetbal International - "Pelle spreekt: 1000 questions and more".

Daca s-a inventa un "balon de aur" pentru lipsa de modestie, Pelle ar candida cu sanse mari la castigarea trofeului, dar aceasta "aroganta" este sustinuta totusi si de ascensiunea impresionanta din ultimii ani.

In 2012, Pelle dadea goluri in Serie B, la Sampdoria, acum se numara printre cei mai eficienti atacanti din Premier League. Italianul de 29 de ani este principalul motiv pentru care Southampton se afla pe locul 2 in clasament, dupa 12 etape disputate in campionatul Angliei.

"Cristiano arata bine, dar eu sunt mai inalt decat el si cred ca sunt la fel de bun precum Zlatan Ibrahimovici (sau cel putin ma straduiesc).", spune Graziano Pelle, omul care a renascut in fotbalul olandez, la Feyenoord, club care l-a cedat in vara in Premier League pentru 10 milioane de euro.

Forma buna de la Southampton l-a adus pe Graziano Pelle in atentia selectionerului Antonio Conte. Toamna asta, Pelle a jucat doua meciuri in tricoul echipei nationale si a si marcat un gol, in meciul cu Malta.

Pentru Southampton, Graziano Pelle a marcat de 9 ori in acest sezon - 6 goluri in campionat si trei in Cupa Ligii.

Modifică setările cookies