Arsenal Gareth Bale Anglia

Arsenal forțează loviturile iernii! Doi fotbaliști de la Real Madrid sunt așteptați la Londra

Arsenal este, de mulți ani, în încercarea unei reconstrucții.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 17:45

Gruparea nu se regăsește în ultimii ani. După plecarea lui Arsene Wegner, echipa a avut rezultate din ce în ce mai slabe, iar ”tunarii” sunt doar o umbră a legendarei echipe ce făcea legea, în urmă cu ceva timp, în Anglia. Mikel Arteta, antrenorul grupării londoneze, cere întăriri, iar pe lista de transferuri sunt doi jucători de la Real Madrid. Conform TheSun, Luka Jovic și Gareth Bale sunt fotbaliștii pe care Arsenal dorește să îi transfere de pe Bernabeu.

Adus de Real Madrid în 2019, după un sezon excelent la Frankfurt, Jovic a eșuat pe Bernabeu. Atacantul sârb ajuns la 23 de ani are doar 38 de meciuri jucate pentru Real Madrid, reușind doar două goluri. De cealaltă parte, Bale, un fotbalist cu o istorie bogată la Real, care este în scădere de formă, este legat sentimental de Tottenham, echipă pentru care a evoluat în două mandate. Arsenal și Tottenham se află în rivalitate.

Un alt fotbalist pe care îl dorește Arteta este Mohamed Elyounoussi. Fotbalistul de 27 de ani ce evoluează la Southampton are șase meciuri și un gol în actualul sezon.

Așa ar putea arăta primul 11 al lui Arsenal din această iarnă: Ramsdale (Leno) - Tierney, Gabriel, White, Tomiyasu - Partey, Smith Rowe - Elyounoussi, Aubameyang, Bale - Jovic.

Modifică setările cookies