Arsenal, aproape de o mutare surpriza care ii va infuria pe fani! Portarul suspendat al lui Ajax e dorit in Anglia

Andre Onana ajax Arsenal dopaj Transfer Anglia Arsenal, aproape de o mutare surpriza care ii va infuria pe fani! Portarul suspendat al lui Ajax e dorit in Anglia
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 01 Iunie 2021, 14:29
Data actualizarii: Marti 01 Iunie 2021, 14:36

Arsenal ar putea fi protagonista unui transfer ciudat, cel putin din prisma situatiei fotbalistului dorit.

Dupa un nou sezon in care echipa nu a avut rezultatele asteptate, Arsenal incearca sa porneasca cu speranta pentru urmatoarea stagiune, insa ultimul zvon in materie de transferuri ii face pe fanii formatiei sa priveasca cu pesimism si viitorul apropiat.

Concret, portarul lui Ajax, Andre Onana, este foarte aproape de a semna cu englezii, anunta nos.nl, care vorbeste si de interesul celor de la Manchester United si PSG pentru camerunez. Nemultumirea faniilor lui Arsenal ar putea veni din faptul ca jucatorul nu ar avea drept de joc, fiind suspendat pentru un an din cauza unui test anti-dopping picat. Fotbalistul ar putea fi folosit de abia in februarie 2022.

  • Arsenal, aproape de o mutare surpriza care ii va infuria pe fani! Portarul suspendat al lui Ajax e dorit in Anglia

Onana si-a angajat avocati renumiti pentru a-l apara la TAS, iar miercuri va avea loc prima infatisare, insa sursa mentionata spune ca nu se pune problema unui verdict in aceeasi zi. Portarul a marturisit ca a luat pastilele fara a fi constient ca pot contine substante interzise, dupa ce doctorul i le-a prescris pentru dureri, si astepta intelegere din partea UEFA si o reducere a suspendarii care sa-i permita revenirea cat mai rapid pe gazon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!