Reacția olandezilor după ce Cristi Chivu i-a dat răspunsul lui Ajax: ”Nu are cum să fie bine!”

cristi chivu ajax Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 08:52
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 08:52

Cristi Chivu (43 de ani) este aproape de despărțirea de Inter, acolo unde activează din 2018 ca antrenor la echipele de juniori.

La finalul sezonului, când poate câștiga alături de Inter U19 al doilea titlu în Primavera, după cel cucerit în 2019, Chivu ar fi decis să preia o echipă de seniori.

Reacția olandezilor după ce Cristi Chivu ar fi refuzat-o pe Ajax

În presa din Italia, s-a vehiculat recent că fostul căpitan al echipei naționale a României ar fi dorit la Ajax, însă ca secund al lui Francesco Farioli. După două sezoane, Chivu ar urma să devină principal. Totuși, discuțiile nu au mers mai departe, pentru că antrenorul român nu s-a înțeles cu Ajax în ceea ce privește partea financiară.

Din acest motiv, Chivu ar fi început să își caute o echipă unde poate deveni antrenor principal, iar fostul jucător olandez Jan Boskamp este de părere că antrenorul român a luat decizia corectă.

Dacă ești antrenor principal și știi că secundul tău are ambiția să devină antrenor principal, nu are cum să fie bine”, a spus Jan Boskamp, conform ajaxshowtime.com.

Cristi Chivu poate cuceri al doilea titlu cu Inter U19

Chivu este aproape să câștige al doilea titlu în campionatul Primavera alături de Inter U19. Nerazzurrii au câștigat sezonul regulat și merge direct în semifinala play-off-ului pentru titlu, acolo unde se află deja și AS Roma, a doua clasată.

În sferturi, se vor disputa meciurile Atalanta - Sassuolo și Lazio - AC Milan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!