Gafa uriasa facuta de un fost jucator al lui Arsenal! A fost demis de pe un post de conducere dupa ce i-a dat un mesaj rasist unui fotbalist de culoare

Gafa uriasa facuta de un fost jucator al lui Arsenal! A fost demis de pe un post de conducere dupa ce i-a dat un mesaj rasist unui fotbalist de culoare

Jens Lehmann i-a trimis din greseala un mesaj rasist lui Dennis Aogo pe WhatsApp.

Dennis Aogo, jucatorul cu 12 prezente in nationala Germaniei, a postat o captura de ecran pe Instagram in care se vede ca Jens Lehmann i-ar fi scris: "Dennis e tipul ala negru al tau?".

Fostul jucator de 34 de ani l-a etichetat pe Lehmann si a scris: "WOW, esti serios? Mesajul asta nu trebuia sa ajunga la mine, cred."

Drept consecinta, Hertha Berlin a anuntat ca Lehmann va fi demis din functia de membru al consiliului de conducere al clubului din Bundesliga.

"Asemenea afirmatii nu corespund deloc cu valorile pe care Hertha Berlin le sustine. Hertha Berlin se distanteaza de orice forma de rasist", se arata intr-un comunicat de presa al presedintelui clubului, Werner Gegenbauer.

Jens Lehmann si-a cerut scuze public pentru comentariile facute asupra fostului international german, dar echipe berlineza a decis ca nu doreste sa se asocieze cu un asemenea eveniment neplacut.

Lehmann a activat la Schalke, AC Milan si Arsenal de-alungul carierei si a jucat in finala de Champions League pierduta de "tunari" in sezonul 2005-06, impotriva Barcelonei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, sub influența unui ciclon de la Marea Neagră. În Bulgaria a provocat inundații severe
BRAT
Modifică setările cookies