Antonio Conte, aproape de revenirea pe bancă! Italianul e dorit în Premier League, de Arsenal

Conte Antonio Conte Arsenal Inter Premier League Anglia Antonio Conte, aproape de revenirea pe bancă! Italianul e dorit în Premier League, de Arsenal
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 20:38
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 20:40

Campion cu Inter în sezonul trecut, Conte ar putea să revină foarte rapid pe banca unei alte echipe de top.

Cunoscut ca un manager care aduce garanții, Antonio Conte este probabil tehnicianul care are cel mai bun CV, dintre cei care sunt momentan fără angajament. Italianul a câștigat titlul în stagiunea precedentă cu Inter și a întrerupt seria fantastică pe care Juventus o avea în Serie A.

Conte este pe lista celor de la Arsenal, care au început și acest sezon la fel de prost cum l-au terminat pe cel precedent, cu o înfrângere, 2-0, pe terenul celor de la Brentford. Mikel Arteta a primit credit din partea patronilor americani, însă și răbdarea acestora pare să fie ajunsă la final.

  • Antonio Conte, aproape de revenirea pe bancă! Italianul e dorit în Premier League, de Arsenal

Totuși, eventuală venire a lui Conte nu s-ar putea realiza fără ca tehnicianul să nu aibă niște garanții, acesta fiind recunoscut ca un negociator dur. Italianul a mai antrenat în Premier League, la Chelsea, cu care a reușit să câștige titlul, însă a decis să plece, după ce a avut mai multe neînțelegeri cu șefii clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!