Liniște, vorbește portarul Rapidului! Horațiu Moldovan: "Nu banii contează în fotbal!"

Horatiu Moldovan portar rapid Rapid Rapid - FCSB Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 08:50
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 09:02

Horațiu Moldovan, portarul giuleștenilor, a avut o evoluție sigură în meciul câștigat de elevii lui Mihai Iosif, scor 1-0, duminică seara, în fața formației FCSB. Rapid s-a impus în urma unui autogol al lui Paulo Vinicius. 

Portarul echipei Rapid, Horaţiu Moldovan, a declarat, duminică seara, după victoria cu 1-0 în derby-ul cu FCSB, care reprezintă al cincilea meci al formaţiei sale fără gol primit, că speră să ţină poarta închisă cât mai mult timp, dacă se poate tot campionatul.

Horațiu Moldovan: "Sper să țin poarta închisă cât mai mult timp!"

 

"Într-adevăr, o ţinem pe această pantă ascendentă şi ne bucurăm din plin că i-am bătut pe cei de la FCSB. Suntem fericiţi că i-am făcut bucuroşi pe aceşti suporteri minunaţi care au umplut astăzi stadionul. Aflasem încă de ieri că este sold-out, mă luaseră şi emoţiile, au fost minunaţi în seara asta.

Sper să ţin poarta închisă cât mai mult timp, dacă se poate tot campionatul. Ultimul gol primit cred că a fost cu FCU Craiova, când eram deja promovaţi în Liga I. Dacă îmi spunea cineva că nu voi primi gol în primele cinci etape în Liga 1 i-aş fi râs în nas probabil", a afirmat portarul.

Horațiu Moldovan: "Nu banii contează în fotbal!"

 

"Le-am arătat celor de la FCSB cine e mai bun după ce ne-au ironizat toată săptămâna. Oricum eram mai motivaţi decât ei, pentru că suntem o echipă nou promovată şi le-am demonstrat că nu banii contează la fotbal. Deocamdată noi nu ne uităm la clasament, suntem bucuroşi că nu am primit gol şi de faptul că avem patru victorii şi un egal. Sperăm să o ţinem tot aşa şi la finalul campionatului să ne clasăm pe un loc cât mai bun", a adăugat el.

Ce spune despre eliminarea lui Antonio Sefer

 

Referitor la eliminarea colegului său, Antonio Sefer, din finalul meciului, Horaţiu Moldovan a afirmat: "Sefer este un copil, are nebunia lui şi îl înţelegem. Oricum, ei au început, a fost un meleu acolo, probabil ei erau frustraţi că nu ne puteau da gol".

Rapid a învins cu 1-0 (1-0) formaţia FCSB, duminică seara, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii 1. Rapid rămâne neînvinsă după cinci etape şi fără gol primit, în timp ce FCSB a suferit prima sa înfrângere din acest campionat. 

Agerpres  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!