EXCLUSIV | Moruțan, apreciat de un rival din Liga 1: "Poate că pus în alt context poți să scoți mai mult din el"

transfer olimpiu morutan Galatasaray Superliga EXCLUSIV | Un rival din Liga 1 crede că Moruțan poate demonstra la altă echipă: "Poate că pus în alt context poti să scoți mai mult din el!"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 12:45
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 13:18

Galatasaray îl urmărește pe Moruțan.

Clubul turc este gata să scoată din buzunar 5 milioane de euro pentru fotbalistul crescut de "U" Cluj și FC Botoșani. Becali cere 10 milioane de euro în schimbul lui, însă se speculează că va ceda dacă va ajunge pana la 7-8 milioane de euro.

Marcel Pușcaș, președinte al FCU Craiova, crede că Moruțan este unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din România, iar prețul său este de 7 milioane de euro:

  • EXCLUSIV | Un rival din Liga 1 crede că Moruțan poate demonstra la altă echipă: Poate că pus în alt context poti să scoți mai mult din el!

"Nu știu dacă trebuie analizat neapărat Moruțan după meciul de ieri. E clar că este un jucător foarte talentat, extrem de tânăr. Îmi aduc aminte că și cu Dennis Man a ratat FCSB calificarea anul trecut, și Craiova cu Mihăilă. Moruțan nu a fost cel mai slab jucător al Stelei (FCSB) în sezonul trecut. 

A fost un jucător bun, care a ieșit în evidență. Dar poate că pus în alt context, cu alți jucători în jurul lui, cu alți jucători în jurul lui, cu alt obiectiv, al antrenor, poate cu altă ordine în club, cu alt salariu, poate că poți să scoți mai mult din el. 

Eu zic că 6-7 milioane de euro e prețul lui. Eu mă bucur să ia orice club românesc cât mai mult pentru ca indirect mai revin niște bani. Cu banii respectivi poți să cumperi alți 3-4 jucători, faci 4 cluburi fericite".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!