WWE carmella Corey Graves Wrestling

"Am aflat ca s-a culcat cu cea pe care o idolatrizeaza fiica noastra!" Scandal incredibil in wrestling! Un star e acuzat de sotie ca a inselat-o cu o diva

Fanii au fost luati prin surprindere.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Februarie 2019, 11:30
Data actualizarii: Duminica 17 Februarie 2019, 11:32

Sotia comentatorului din WWE, Corey Graves, il acuza pe acesta ca a inselat-o cu o diva din WWE, Carmella. Aceasta a postat un mesaj pe internet sfasietor: "Probabil este nedemn pentru mine ca fac asta dar sunt ranita. Am investit 11 ani pentru a sprijini un barbat care voia sa-si indeplineasca visul si am fost lovita in plin.

Am fost alaturi la tentative de suicid, la dependenta de alcool si dupa multe altele am ramas alaturi de el. Iar acum am aflat ca s-a culcat cu cea pe care fiica mea o idolatrizeaza. Sper sa fiti fericiti" a scris Amy Polinsky pe Instagram, stergand apoi postarea.

  • Am aflat ca s-a culcat cu cea pe care o idolatrizeaza fiica noastra! Scandal incredibil in wrestling! Un star e acuzat de sotie ca a inselat-o cu o diva

Corey Graves a fost unul dintre cei mai apreciati tineri wrestleri in NXT, insa a fost nevoit sa se retraga din cauza comotiilor repetate. El a preluat apoi rolul de comentator. Carmella a fost campioana in Smackdown in 2018.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!