Arabii de la Newcastle cumpără WWE! Anunțul venit din presa internațională

WWE Fondul Public de Investiții din Arabia Newcastle Wrestling
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 16:30
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 16:46

Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită ar mai fi făcut o achiziție colosală!

Potrivit publicațiilor internaționale, cum ar fi Coming Soon, EWrestling News sau Dead Spin, World Wrestling Entertainment (WWE) a fost vândută șeicilor care dețin clubul din Premier League, Newcastle.

Arabii de la Newcastle cumpără WWE! Anunțul venit din presa internațională

„Dacă Vince McMahon (n.r. omul care deține WWE) a vândut într-adevăr WWE către Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită, asta este ceva ce toți fanii wrestling-ului știau că se va întâmpla”, au notat cei de la Dead Spin.

„Veștile că WWE a fost vândut nu sunt atât de șocante, pentru că McMahon a spus clar că inteționa să se întoarcă pentru a vinde compania”, au punctat și cei de la Coming Soon.

Ce a spus Vince McMahon în urmă cu o săptămână

Șeful WWE a precizat în urmă cu o săptămână faptul că singura șansă ca firma să valorifice anumite oportunități este să revină el însuși ca președinte executiv.

„Singura posibilitate ca WWE să valorifice oportunitățile este să mă întorc ca președinte executiv și să fiu alături de echipa managerială în negocierile pentru drepturile media și să combin asta cu strategii alternative”, a spus Vince McMahon, potrivit Coming Soon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!