VIDEO Shakira, pe un munte de bani după ce l-a făcut praf pe Pique în ultima sa melodie! Suma ireală câștigată

Shakira Gerard Pique Melodie Shakira Virale Shakira
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 23:42
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 23:58

Shakira s-a umplut de bani după ce a făcut o melodie prin intermediul căreia a lansat un atac virulent la adresa fostului său sot.

Spaniolii susțin că Shakira a făcut o sumă uluitoare de bani de pe urma molodiei în care îl atacă pe Gerard Pique, fostul fundaș al Barcelonei.

Cuplul s-a destrămat anul trecut, însă despărțirea a reajuns în atenția opiniei publice, după ce cântăreața a lansat o melodie, care a strâns 127 de milioane de vizualizări pe YouTube, în care îi spune direct fostului său soț: „sunt prea mare pentru tine, de aceea ești cu cineva ca tine”.

Shakira a câștigat o avere după ce l-a făcut praf pe Pique

Potrivit celor de la Marca, frumoasa cântăreață de 45 de ani a strâns o adevărată avere de la diverse servicii de streaming pentru ultima sa melodie lansată.

Spaniolii susțină că artista a câștigat 512.000 de dolari din YouTube, 500.000 de dolari din Amazon Music, 360.000 de dolari de la Spotify și 1.200.000 de dolari din Apple Music - ridicând totalul la 2.500.000 de dolari.

Între timp, Gerard Pique i-a dat o replică subtilă Shakirei, cumpărându-și mașina despre care cântă artista - mai  multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!