„La tine nu mă întorc nici dacă mă implori!” Shakira dă de pământ cu Pique și noua iubită în ultima piesă: „Are nume de persoană bună! Clar(a) nu e așa cum sună!” 

Shakira Clara Chia Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 16:47
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 17:19

Conflictul dintre Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) pare departe de a fi la final. 

Cei doi și-au anunțat despărțirea în luna iunie a anului 2022, după mai multe zvonuri legate de o presupusă infidelitate a fotbalistului. Despre cei doi se scrisese deja că nu ar mai locui împreună de o bună perioadă de timp, iar la câteva luni de la despărțire, Gerard Pique a apărut alături de o nouă iubită, Clara Chia, studentă care și lucrează în firma pe care o deține jucătorul. 

Shakira s-a „răzbunat” pe jucător prin piesele pe care le-a scos, dar a și oferit un interviu legat de despărțire în care a dezvăluit cât de „distrusă a fost”, în timp ce Gerard Pique a preferat să tacă. Cântăreața a scos o nouă piesă, iar de data asta i-a vizat direct atât pe fostul său partener cât și pe actuala iubită a acestuia. 

Shakira, atac dur la Gerard Pique și iubita sa

Columbianca a lansat o piesă cu versuri îndreptate direct spre jucător, în colaborare cu Bizarrap, făcând parte din BZRP Music Sessions. 

„Scuze, am luat deja alt avion, aici nu mă mai notrc nu vreau altă dezamăgire. Ce te tot dai campion și când am avut nevoie de tine ai oferit cea mai rea versiune. Scuze, baby, ar fi trebuit de ceva timp să pun capăt. O lupoaică precum sunt eu nu e pentru începători. 

Eram prea mare pentru tine și de aia ești cu una ca tine. Asta e ca să te sperii. Mestecă și înghite, înghite și mestecă. Nu mă mai întorc la tine, nici dacă îmi plângi nici dacă mă implori. Am înțeles că nu e vina mea că te critică. Eu doar fac muzică, scuze că te stropesc (n.r. cuvânt în spaniolă salpique) 

M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la poartă și cu datorii la Hacienda. Credeai că m-ai rănit și m-ai făcut mai dură. Femeile nu mai plâng, femeile facturează. Are nume de persoană bună! Clar(a) nu e așa cum sună! Are nume de persoană bună. Clar(a) e identică precum ești tu, pentru tipi ca tine!

De la dragoste la ură e un singur pas, pe aici să nu te mai întorci, ascultă-mă. Zero ranchiună, bebe, îți doresc să îți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare. Nu știu nici ce ți s-a întâmplat, ești atât de ciudat că nu te mai recunosc. Eu valorez cât două de 22. Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo. Ai schimbat un Rolex pe un Casio. 

Mergi accelerat, dar încet. Ah, multă sală, însă lucrează și creierul puțin. Fotografii pe unde mă uit, aici mă simt ostatică. Din partea mea, totul bine, te eliberez mâine și dacă vrei adu-o pe ea”, cântă Shakira în ultima piesă. 

Melodia a strâns peste 28 de milioane de vizualizări în mai puțin de 15 ore de la lansare.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!