Reacția soției lui Lionel Messi la melodia lansată de Shakira, împotriva lui Gerard Pique. Comentariul Antonelei Roccuzzo s-a viralizat

Shakira Antonela Roccuzzo Bizarrap Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 09:53
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 22:15

Shakira şi Gerard Pique şi-au anunţat despărţirea prin intermediul unui comunicat comun publicat în luna iunie 2022.

Shakira (45 de ani) şi Gerard Pique (35 de ani) au avut o relaţie de 11 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Ei s-au cunoscut în 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, "Waka Waka (This Time for Africa)", desemnat cântecul oficial al competiţiei.

La câteva luni de la despărțire, Gerard Pique a apărut alături de o nouă iubită, Clara Chia, studentă care și lucrează în firma pe care o deține jucătorul. În urmă cu câteva zile, columbianca a lansat o piesă cu versuri îndreptate direct spre jucător, în colaborare cu Bizarrap, făcând parte din BZRP Music Sessions.

Antonela Roccuzoo, de partea Shakirei

Deși sunt considerate rivale, cele două neavând o relație prea bună din perioada în care Messi și Pique evoluau la FC Barcelona, Antonela Roccuzzo și-a arătat susținerea față de Shakira.

La mesajul postat pe contul de Instagram cu noua melodie lansată de cântăreață, Antonela a postat un comentariu cu mai multe flăcări, fanii fiind încântați de susținerea arătată de partenera lui Lionel Messi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

Atacul direct îndreptat spre Gerard Pique și iubita sa

"Scuze, am luat deja alt avion, aici nu mă mai notrc nu vreau altă dezamăgire. Ce te tot dai campion și când am avut nevoie de tine ai oferit cea mai rea versiune. Scuze, baby, ar fi trebuit de ceva timp să pun capăt. O lupoaică precum sunt eu nu e pentru începători. 

Eram prea mare pentru tine și de aia ești cu una ca tine. Asta e ca să te sperii. Mestecă și înghite, înghite și mestecă. Nu mă mai întorc la tine, nici dacă îmi plângi nici dacă mă implori. Am înțeles că nu e vina mea că te critică. Eu doar fac muzică, scuze că te stropesc (n.r. cuvânt în engleză salpique) 

M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la poartă și cu datorii la Hacienda. Credeai că m-ai rănit și m-ai făcut mai dură. Femeile nu mai plâng, femeile facturează. Are nume de persoană bună! Clar(a) nu e așa cum sună! Are nume de persoană bună. Clar(a) e identică precum ești tu, pentru tipi ca tine!

De la dragoste la ură e un singur pas, pe aici să nu te mai întorci, ascultă-mă. Zero ranchiună, bebe, îți doresc să îți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare. Nu știu nici ce ți s-a întâmplat, ești atât de ciudat că nu te mai recunosc. Eu valorez cât două de 22. Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo. Ai schimbat un Rolex pe un Casio. 

Mergi accelerat, dar încet. Ah, multă sală, însă lucrează și creierul puțin. Fotografii pe unde mă uit, aici mă simt ostatică. Din partea mea, totul bine, te eliberez mâine și dacă vrei adu-o pe ea", cântă Shakira în ultima piesă.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!