Ronaldinho nu se poate abtine! Fostul star brazilian a organizat petreceri cu femei si alcool cat timp se afla in arest la domiciliu

Ronaldinho nu se poate abtine! Fostul star brazilian a organizat petreceri cu femei si alcool cat timp se afla in arest la domiciliu

Dupa ce a calatorit cu un pasaport fals, brazilianul a fost arestat in Paraguay impreuna cu fratele sau.

Ronaldinho si-a platit cautiunea de 1,2 milioane de euro, iar apoi a fost plasat in arest la domiciliu. El a stat o luna in puscarie alaturi de fratele sau, dupa care a fost trimis intr-un hotel de 4 stele din capitala Paraguaiului.

Fostul jucator de la Barcelona si-ar putea recapata libertatea inainte de termen, dupa ce parchetul a cerut un proces mai scurt si suspendarea conditionata a pedepsei. 

Brazilianul nu s-a plictisit deloc cat timp a stat in arest la domiciliu si ar fi organizat petreceri cu femei si alcool. Publicatia Hoy a scris ca mai multe femei au fost vazute intrand si iesind din apartamentul lui Ronaldinho. Multe dintre ele erau modele cunoscute, iar petrecerile se terminau dimineata. 

"Au fost zile in care ajungeau cel putin doua femei! Se lasa cu multa bautura. Dupa aspect, cred ca erau modele”, au spus martorii.

Pe langa alcool si prezenta femeilor, brazilianul ar fi primit si diverse cadouri, care constau in vinuri scumpe si bauturi clasice. 

Potrivit ziarelor sud-americane, atat Ronaldinho cat si fratele sau ar trebui sa pledeze vinovati pentru acuzatia de intrare in tara cu pasapoarte false, ca parte unui asa numit acord  "proces salida" in Paraguay.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 20 ianuarie. Peste 697.000 de cazuri și 17.369 de decese
BRAT

Modifică setările cookies