Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Corina Caciuc Virale

Iubita lui Reghecampf, replică pentru Anamaria Prodan: „Nu îmi este imputabilă nicio despărțire! Nu accept să mi se creioneze o imagine falsă!”

Continuă scandalul în ceea ce privește familia Prodan - Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 17:46
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 17:49

Laurențiu Reghecampf a depus cererea de divorț de Anamaria Prodan în luna august, iar de atunci, între cei doi s-a declanșat un adevărat război, în special al declarațiilor. Antrenorul Universității Craiova a și apărut în public cu iubita sa însărcinată, realizând împreună un pictorial și oferind și primele declarații. 

De-a lungul timpului, Corina Caciuc, cea care urmează să îi aducă pe lume un copil lui Laurențiu Reghecampf, a fost atacată în repetate rânduri de Anamaria Prodan, iar acum, aceasta i-a dat replica agentului, punctând că realitatea este alta decât cea expusă de ea. 

„Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a declarat Corina Caciuc pentru revista Fanatik

Avertisment pentru Anamaria Prodan: „Am luat în calcul cu avocații să mă apăr în fața oricărui atac!”

Mai mult, iubita antrenorului de la Universitatea Craiova a avut și un avertisment, transmis indirect pentru agent. Corina Caaciu a ținut să puncteze că va acționa legal orice atac la adresa sa. 

„Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui - și nu doresc să nominalizez pe cineva anume - să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, a adăugat Corina. 

Sursa foto: Fanatik

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!