Liga 1

Anamaria Prodan are planuri mari pentru Academica Clinceni! Anunțul presei din Italia cu privire la jucătorii doriți

Anamaria Prodan vrea să întărească lotul lui Adrian Falub,

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 11:25
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 11:33

După demiterea lui Ionuț Chirilă, Academica Clinceni a trecut printr-o perioadă de recunostrucție la nivelul conducerii. Sabin Ilie a anunțat că va ocupa postul de team manager, iar Adrian Falub va fi noul antrenor al echipei. 

Însă surpriza a fost când Anamaria Prodan a decis să se implice financiar la Academica Clinceni. Iar jurnaliștii italieni susțin că impresarul FIFA este determinat să întărească echipa pentru a scăpa de retrogradare și a pus ochii pe jucători care evoluează în Serie B. 

„Fosul preşedinte de la Hermannstadt a cumpărat Academica Clinceni, un club românesc din Liga 1, iar o linie directă a fost deschisă către Italia. Anamaria Prodan ţinteşte trei fotbalişti din Italia. Aceştia sunt Matteo Ardemagni, care părăseşte Frosinone, Lollo, de la Bari, şi Rizzo, de la Pescara. 

Totul e în desfăşurare, Anamaria Prodan e serioasă. Academica Clinceni are planuri ambiţioase de viitor”, susține tuttomercatoweb.com

Cu toate că a obținut două victorii consecutive în Liga 1, 2-1 cu FCU Craiova și 1-0 cu Dinamo, Academica Clinceni este tot ultima în Liga 1, cu 10 puncte după 19 etape. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies