anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Laurentiu Reghecampf Superliga

„Dacă nu avea clauză, era dat afară de mult!” Anamaria Prodan dezvăluie cât trebuie să-i achite Rotaru lui Reghe dacă-l demite 

Anamaria Prodan, un nou atac dur la Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 22:04
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 22:32

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Iar, la cum decurg lucrurile, acesta nu se va produce pe cale pașnică. Impresarul își acuză soțul că a fost infidel și că i-a oferit din bunurile comune Corinei Caciuc, femeia care-i va dărui un copil antrenorului Universității Craiova. 

Însă, Anamaria Prodan afirmă că profesia lui Reghecamf se află într-un continuu declin. Aceasta susține că activitățile extra conjugale l-au făcut pe tehnician să nu mai fie concentrat doar pe fotbal. De asemenea, impresarul a precizat ce sumă trebuie să-i achite Mihai Rotaru pentru a-l demite de la Universitatea Craiova.

Anamaria Prodan: „Viața lui Reghe s-a îmărțit între minciună și nenorociri”

„Când mintea ta este cu totul și cu totul în altă parte, când ești preocupat să îți faci amantele cunoscute și să te faci de râs secundă de secundă, zi de zi, e greu să faci performanță. Bine că are clauză de reziliere, altfel era dat afară demult deja.

Cred că are clauză vreo 300.000 de euro, dar probabil Rotaru nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Dar vă spun că va fi din ce în ce mai rău…

Măcar atât a învățat de la mine, să își pună clauză de reziliere în contract, altfel era dat afară… Dacă continuă așa va fi out from football (n.r. - afară din fotbal), nu în playout.

Nu există oameni care să nu îmi spună despre ce mai făcea, în trecut. Am rămas șocată după ce mi-au povestit oameni care au plecat de lângă el, oameni care voiau performanță.

Acum înțeleg de ce a fost dat afară de peste tot. Care erau preocupările lui Reghe. Viața lui s-a împărțit între minciună și nenorociri. Chiar îmi pare rău că a ajuns o umbră a antrenorului care era numărul 1 de la noi, atunci când noi, familia, îi eram alături”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik

La finalul anului 2021, după 21 de etapa în Liga 1, Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 32 de puncte, la 25 de puncte în spatele liderului CFR și cu 15 puncte mai puțin decât FCSB, ocupanta locului 2. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!