Virale

„Se va constata cine a sustras bunurile și banii familiei!” Acuzații grave ale Anamariei Prodan la adresa lui Reghecampf

Continuă scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 22:43
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 22:44

Odată cu trecerea timpului ies la iveală noi detalii dezvăluite de Anamaria Prodan în scandalul cu soțul său, Laurențiu Reghecampf. Totul a pornit de la dorința acestuia de a divorța, pentru a-și începe viața cu iubita sa însărcinată, Corina Caciuc. S-au tot lansat atacuri dinspre agent către antrenor și amanta acestuia, iar după pictorialul în care Reghecampf a apărut alături de noua iubire, scandalul a căpătat proporții.

Anamaria Prodan îl acuză pe soțul său ca a mințit și nu există vreo acțiune de partaj făcută, pe lângă cea de divorț. 

Laurențiu Reghecampf, chemat în instanță de soția sa 

Anamaria Prodan a dezvăluit că a făcut plângeri penale împotriva soțului său, lansând acuzații dure la adresa acestuia. Agentul susține că antrenorul ar fi sustras bunuri și bani aparținând familiei. 

„Domnul Reghecampf induce în eroare opinia publică. Domnia sa a introdus acțiune doar de divorț, însă fără partaj. Probabil foarte speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preș. Viața privată presupune evitarea aparițiilor în evenimente mondene sau pictorial cu actuală amantă, acuzată de destrămarea unei familii fericite, unde doar domnul Reghecampf mima, se pare, această fericire de mulți ani și 'îndura' prezența familiei, pentru a-și pune la cale planul diabolic alături de ultima amantă! 

Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând că organele abilitate să constate cine a sustras bunurile și banii familiei PRODAN Reghecampf și cine a furat și promovat în presă poze intime cu subsemnata Anamaria Prodan.

După cum am spus, domnul Reghecampf mimează foarte prost buna credință, dar n-o respectă, în condițiile în care nu se mai preocupă de soarta copiilor săi de multă vreme, speriat fiind de apriga 'corecție' din partea amantei, lucru pe care preferăm să nu-l credem și să-l luăm doar la nivel de zvon”, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă

Anamaria Prodan, nemiloasă la adresa lui Reghecampf: „A plănuit pas cu pas devalizarea averii copiilor, transferând fără rușine sume incredibile amantei!” 

”Tatăl, bărbatul și omul Reghecampf țipă în gura mare că i se pun piedici de către subsemnata, că nu își poate vedea copilul, el neștiind nici măcar pe unde sunt copiii lui! Habar nu are! Comportamentul omului expus public Laurențiu Reghecampf este într-o cădere deplorabilă. 

Acest specimen pe care îl vedem astăzi nu are legătura cu soțul și tatăl Laurențiu Reghecampf (așa cum l-am cunoscut eu și copiii). Modul în care a acționat prin trădarea familiei l-a făcut să-și arate adevărată față și valoare, lipsite de afecțiune și valori familiale! Este clar că valoarea de bărbat adevărat i-a fost dată până acum de subsemnata, care a avut grijă și de imaginea publică neștirbită a domnului Laurențiu Reghecampf!

Acest domn Reghecampf și-a mințit, trădat și batjocorit familia în cel mai cumplit fel, plănuind pas cu pas devalizarea averii copiilor lui, transferând fără rușine sume incredibile amantei, prefăcându-se că-și iubește copiii, soția și prefăcându-se că înțelege și apără valorile familiei!”, a continuat agentul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!