Gigi Becali Război în Ucraina Volodimir Zelenski Virale

Gigi Becali, dezlănțuit la TV: ”Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelenski!?” Dezvăluiri incredibile

Gigi Becali a vorbit despre Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, și modul în care acesta a ajuns la conducerea țării.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 16:16
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 16:24

Potrivit latifundiarului din Pipera, Zelenski ar fi fost susținut în campania electorală de Ihor Kolomoyskyi, omul care ar fi finanțat și grupul Azov, despre care se spune că ar fi o grupare neo-nazistă.

Becali: „Ăia sunt naziştii... ”

„Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelinski? Pe Zelenski l-a pus preşedinte un mare miliardar care are gruparea aia Azov şi el l-a salvat pe Abramovic. Miliardarul i-a spus: <<Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovic!>>.

Şi l-a sunat pe Biden şi i-a spus să-l salveze. Ăia sunt naziştii... Când spun ei, Putin, că naziştii... naziştii există acolo (n.r. referire la batalionul Azov). Denazificarea aia de vrea să o facă... Este adevărat că miliardarul este evreu. Şi toată lumea se minunează că a făcut gruparea aia Azov, pentru că gruparea aia Azov este nazistă.

Ştiu eu că l-a sunat pe Biden şi i-a spus: ”Domnule, iartă-l pe Abramovic”. Iar aia cu otrăvitul este o minciună. Ce otrăvire? Abramovic are o boală de piele şi atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală, minciună. El are o boală de piele şi nu se bărbiereşte.

N-am spus că nu-mi place de Zelenski. Eu v-am spus nişte adevăruri, dar n-am spus că nu-mi place de Zelenski. Bravo lui, a stat şi şi-a riscat viaţa acolo, luptă pentru poporul lui.

Eu cred că lui îi este frică de popor, că de-aia nu vrea să cedeze teritorii. Dar cumva el ar fi cedat. Dar cum să nu-mi placă de Zelenski? Şi cui nu-i place de Zelenski la ora asta?”, a spus Gigi Becali la RomâniaTV.

Cine este afaceristul Ihor Kolomoyskyi

Ihor Kolomoyskyi s-a născut în Dnepropetrovsk și are o avere estimată la 1.3 milioane de euro.

Afaceristul este un personaj controversat în Ucraina, cu afaceri în sectorul bancar, în minerit şi siderurgie.

El este și acționar majoritar al trustului 1+! Media Group, care deține canalul TV unde a fost difuzat serialul „În slujba poporului”, în care protagonist este Volodimir Zelenski, actualul președinte al Ucrainei.

Modifică setările cookies