Dusan Uhrin Cehia Dinamo tancuri Ucraina Fotbal intern

Dinamovistul Uhrin după ce țara lui, Cehia, a trimis tancuri în Ucraina: ”Am fost și eu tanchist, sper să nu fie cele de atunci”

Antrenorul ”câinilor”, Dusan Uhrin junior, a vorbit despre decizia autorităților de la Praga de a trimite armament ucrainenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Aprilie 2022, 13:07
Data actualizarii: Joi 07 Aprilie 2022, 13:09

Într-o conferință de presă ținută înaintea meciului de vineri cu FC U Craiova din play-out-ul Ligii 1, antrenorul lui Dinamo, cehul Dusan Uhrin junior, a vorbit și despre decizia conducerii politice de la Praga de a trimite armament, inclusiv tancuri, Ucrainei, țară invadată din februarie de Rusia lui Putin.

”Sper să nu fie prea vechi (n.r. - tancurile). Am fost şi eu tanchist în armată, în urmă cu 35 de ani, ştiu cum este, sper ca aceste tancuri să nu fie precum cele pe care le aveam noi. 

Serios vorbind, situaţia din Ucraina este foarte dificilă. În toată Cehia lumea încearcă să ajute, şi în România sunt mulţi ucraineni. 

Eu şi soţia mea am ajutat mulţi ucraineni de la începutul conflictului, i-am ajutat cu bani şi alte lucruri. Este normal din partea noastră, pentru că o parte din angajaţii hotelului pe care-l deținem sunt ucraineni", a declarat Uhrin la conferinţă de presă.

Modifică setările cookies