FOTO | Messi, asa cum nimeni nu se astepta sa-l vada. Cum a fost fotografiat argentinianul. IMAGINI VIRALE

Lionel Messi Argentina Barcelona capra FOTO Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iunie 2018, 15:39
Data actualizarii: Luni 04 Iunie 2018, 16:46

Lionel Messi a participat la o sedinta foto mai... neobisnuita. Starul Barcelonei a fost fotografiat alaturi de o capra.
 

Ideea pactorialului apartine americanilor de la revista Paper si porneste de la un joc de cuvinte din limba engleza.

Ziaristii de la revista respectiva i-au dat lui Messi porecla "Greatest Of All Times", adica "Cel mai mare din toate timpurile". Ulterior, acestia au luat initialele celor patru cuvinte din respectiva porecla si au ajuns la cuvantul "GOAT", echivalentul englezesc pentru "capra".

Asa a ajuns starul Barcelonei sa fie fotografiat alaturi de acest animal.

Ziaristii de la Paper au aranjat totul, iar Messi s-a imprietenit repede cu necuvantatoarele, in pictorialul dinaintea Campionatului Mondial din Rusia.

"Sunt un mare fan al animalelor. Am crescut alaturi de ele si ele m-au invatat multe lucruri. Acum avem propriul nostru caine, Hulk, care face, cu adevarat, parte din familie. Copiii nostri invata atat de multe de la Hulk: dragostea dintre el si copii si dintre copii si el este constanta", a declarat fotbalistul pentru Paper.

Mai mult, Messi s-a autocaracterizat ca fiind "doar un al jucator de fotbal", referindu-se la statutul pe care i l-au oferit ziaristii, aratand, o data in plus, cat de modest este atunci cand este supranumit cel mai bun fotbalist din lume.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!