Coronavirusul poate fi oprit sa ajunga in plamani! Oamenii de stiinta britanici au gasit un medicament care opreste patrunderea Covid-19 in organism

Coronavirusul poate fi oprit sa ajunga in plamani! Oamenii de stiinta britanici au gasit un medicament care opreste patrunderea Covid-19 in organism

Expertii de la Universitatea St. Andrews din Marea Britanie au facut o noua descoperire.

Potrivit ultimelor studii ale oamenilor de stiinta din Marea Britanie, coronavirusul ar putea fi oprit din traseul catre plamani cu ajutorul unui spray nazal anti-viral.

Pneumagen a efectuat trei studii separate de laborator pentru prevenirea diferitelor infectii cu Covid-19, in care au urmarit stoparea virusului, dar si care este cauza acestuia.

Unul din medicamentele pe care le-au folosit in teste se numeste Neumifil, care a fost dezvoltat pentru tratamentul universal al tractului respirator, inclusiv pentru  virusul gripal, virisul respirator sincitial si acum coronavirusurile.

Cercetatorul principal Gary Taylor, profesor de biologie la Universitatea St. Andrews, spune ca medicamentul respectiv determina virusul sa nu mai patrunda in celule:

"Antiviralele clasice ataca de fapt virusul, in timp ce medicamentul nostru inhiba virusul sa mai intre in celule.

Ne imaginam ca este administrat ca spray nazal si ne imaginam ca este administrat saptamanal sau in fiecare zi", a declarat Gary Taylor, potrivit Daily Star.

Medicamentul functioneaza prin mascarea rece

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies