Gigi Becali FCSB Liga 1 Virale

Afacere de 25 de milioane de euro între Becali și Crăciunescu! Patronul FCSB a dat lovitura pe final de an

Gigi Becali (63 de ani) a dat un adevărat tun financiar pe final de an.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 22:00
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 22:04

Afaceristul din fruntea clubului FCSB a reușit să vândă un teren pe care îl deține în Pipera cu nu mai puțin de 25 de milioane de euro.

Becali i-a cedat un teren de aproximativ 7,4 hectare omului de afaceri Ion Crăciunescu, iar acesta i-a băgat în conturi patronului de la FCSB suma de 25.000.000 de euro, potrivit profit.ro.

Ion Crăciunescu a vorbit despre planurile pe care le are cu pământul cumpărat de la Gigi Becali.

„Intenționăm să realizăm un Plan Urbanistic Zonal pentru terenul achiziționat. Avem planificată realizarea unei clădiri de birouri cu o suprafață de circa 10.000 metri pătrați, unde ne vom muta birourile IBB, o grădiniță cu after school, terenuri de tenis și fotbal pentru locatari. Aceste facilități vor completa cele aproximativ 1.000 de apartamente ce pot fi construite aici. Investiția se ridică la circa 220 milioane euro și intenționăm să finanțăm lucrările tot cu CEC Bank“, a menționat Ion Crăciunescu, conform sursei citate mai sus.

Gigi Becali și-a rotunjit averea cu 30 de milioane de euro după ultima mutare

Gigi Becali a dat un adevărat tun financiar după vânzarea unui teren din Pipera.

Un dezvoltator imobiliar, care urmărește să extindă un cartier, i-a achiat patronului FCSB suma de 30 de milioane de euro pentru unul dintre terenurile pe care acesta le deține în Pipera.

Terenul deținut de Gigi Becali măsura 13 hectare, iar dezvoltatorul a vrut să-l cumpere pentru a extinde construcțiile pe care le-a demarat în zonă, pe cele 15 hectare pe care le deținea în proprietate. (Mai multe detalii despre afacerea încheiată de Becali puteți citi AICI!)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!