Umilinta cu Roma a dat alarma la Barcelona! Catalanii se pun pe cumparat fundasi si au decis deja cine e in fruntea listei
Luni 16 Aprilie 2018, 11:53

Umilinta cu Roma a dat alarma la Barcelona! Catalanii se pun pe cumparat fundasi si au decis deja cine e in fruntea listei

Eliminati din UEFA Champions League dupa o dubla incredibila cu Roma, sefii Barcelonei au sunat alarma. Acestia v-au convins ca trebuie sa betoneze apararea la vara.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Sefii Barcelonei isi schimba prioritatile in ceea ce priveste transferurile. Acestia intentioneaza ca la vara sa intareasca serios apararea, dupa ce compartimentul defensiv s-a dovedit a nu fi indeajuns de puternic pentru a o purta pe Barcelona catre castigarea trofeului UEFA Champions League.

Sport Catalunya, publicatia "de casa" a Barcelonei, anunta astazi ca Barcelona va pune pe masa o oferta pentru fundasul francez Clement Lenglet, de la FC Sevilla.

Lenglet a fost cumparat de Sevilla de la Nancy in vara lui 2017 cu doar 4.5 milioane de euro, fiind una dintre ultimele achizitii ale lui Monchi la clubul andaluz.

In prezent, Lenglet are o clauza de reziliere despre care Sport Catalunya noteaza ca este "intre 30 si 45 de milioane de euro".

Barcelona a luat deja legatura cu reprezentantii lui Lenglet, pentru a le transmite acestora sa evite reinnoirea contractului jucatorului.

Lenglet are 22 de ani si a jucat pentru toate nationalele de juniori ale Frantei, de la U16 pana la U21.Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis