Transfer Market

ULTIMA ORA | Juventus a reactionat dupa ce Gazzetta dello Sport a anuntat: "Guardiola, 4 ani la Torino!"

Directorul sportiv al lui Juventus a reactionat pentru prima data dupa anuntul Gazzetta dello Sport. Jurnalistii italieni au afirmat ca Pep Guardiola a batut palma cu Juve pentru un contract pe 4 sezoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2019, 16:12
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2019, 16:15

Juventus Torino, campioana Italiei, prin vocea directorului sportiv Fabio Paratici, a infirmat interesul pentru antrenorul spaniol Pep Guardiola (Manchester City), vazut de o parte a presei italiene ca succesor pe banca tehnica a lui Massimiliano Allegri.

"Inteleg ca aceasta lume este un pic stranie in momentul de fata, dar nu am avut contact si nici nu ne-am gandit la el, pentru ca era sub contract si pentru alte mii de motive. Mi se pare foarte bizar, dar asta e lumea noastra. O acceptam si nimic mai mult", a declarat Paratici.

O agentie de presa italiana relata saptamana trecuta ca Guardiola va semna pe 4 iunie contractul cu Juventus, iar zece zile mai tarziu va fi prezentat oficial.

Gazzetta dello Sport a anuntat ca Guardiola are un acord cu Juve

Saptamana trecuta, Gazzetta dello Sport a anuntat ca Pep Guardiola a batut palma cu Juventus pentru un contract valabil pe 4 ani, urmand ca acesta sa il antreneze pe Cristiano Ronaldo la Torino.

CITESTE SI

Modifică setările cookies