EXCLUSIV | Ultima discutie dintre Teja si Becali: "Ne-am intalnit aseara si i-am dat un sfat: 'Du-te pana la Hagi sa-ti faca injectia'!" Cand se poate intoarce la FCSB

Mihai Teja a plecat de la FCSB imediat ce s-a terminat campionatul. Echipa a terminat pe locul 2 pentru al patrulea sezon consecutiv.

Gigi Becali a discutat cu Teja si i-a spus acestuia ca poate reveni la FCSB peste cativa ani. Pana atunci, Teja trebuie sa mai castige experienta si cel mai bun mediu ar fi, dupa parerea lui Becali, academia lui Gica Hagi.

Becali a tinut totusi sa trimita o ultima "sageata" catre Teja. Patronul FCSB era mai linistit atunci cand echipa era pregatita de Nicolae Dica.

"Cand te bate Chiajna, Voluntari si cu Calarasi, ia tata tot contractul si la revedere! Pai ce, sunt nebun la cap? Ce clauza? Poate sa plece cand vrea. Clauza trebuie sa fie de ambele parti. Teja nu a pierdut nimic! A castigat niste bani, cat a castigat. Si-a trecut si FCSB in CV. Sa termini cu FCSB pe locul 2, nu e chiar asa rau. A mai capatat si niste experienta I-am spus aseara ca ne-am intalnit. Poate ne mai intalnim, cine stie. Dar nu acum...trebuie sa mai treaca niste ani. 5-6-7 ani. Dar i-am dat un sfat: du-te pana la Hagi sa-ti faca 'injectia'. Injectia de antrenament si de antrenorat. I-am spus ca imi placea mai mult echipa cu Dica. Cu Dica nu-mi era frica, dominam adversarul. Nu stiu de ce, ca nu stiu tactica, dar nu-mi era frica in timpul meciurilor", a declarat Gigi Becali la ProX.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, condamnat la închisoare pentru corupție
BRAT

Modifică setările cookies