transfer market sondaj transferul anului Transfer Market

TRANSFER MARKET: Cel mai tare transfer in Romania si cea mai buna mutare in fotbalul mare din Vest! Rezultatele sondajelor

Transfer Market cu Ion Alexandru, de luni pana vineri la Sport.ro (11:45)

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2015, 16:54
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2015, 17:03

Hamroun, transferul anului in Romania

Fanii romani au dovedit inca odata ca apartenta la club este foarte importanta. Desi a fost accidentat mai bine de o luna, iar Steaua este doar 4 la finalul anului, Hamroun a fost preferat de mai bine de 50% dintre fanii care au votat in sondajul "Transferul anului".

Pe locul 2 a fost dinamovistul Gnohere. Francezul venit in Romania cu 106 kilograme a fost transformat de Rednic in golgeterul lui Dinamo, cu 12 reusite in toate competitiile. "Bizonul" are sanse mari sa paraseasca Romania dupa numai 6 luni.

Dinamo are oferte de la arabi, iar suma ceruta este de 1 milion de euro. Golgeterul Romaniei, Hora de la Pandurii n-a prins podiumul.

Fanii l-au votat pe www.sport.ro pe veteranul Cernat pe locul 3.

Douglas Costa, cel mai inspirat transfer in Europa

Daca din Romania am avut de votat doar dintr-o lista de jucatori veniti liber de contract, in Europa milionarii au aruncat cu bani in 2015. Nu toti au fost multumiti. Desi au fost campioane la investitii, rivalele din Manchester au mari probleme in Premier League.

Fanii romani au apreciat mai mult evolutiile brazilianului crescut de Lucescu la Sahtior, Douglas Costa. Guardiola a stiut unde sa arunce cu milioanele (30, trimise in Ucraina) si lasa dupa plecarea de Bayern un superjucator.

Finalista Ligii, Juventus a mutat inspirat. Dybala de la Palermo a fost transferul perfect pentru inlocuirea in vara lui Carlos Tevez.

Cu Dybala golgeter, Juventus isi revine in campionat unde a ajuns la doar 3 puncte de liderul Inter. In Liga, urmeaza infrantarea dintre Douglas Costa si Dybala in Juventus - Bayern.

Belgianul De Bruyne, francezul Martial si englezul Sterling au costa impreuna aproape 200 de milioane, dar Manchester United si Manchester City inca asteapta evolutii pe masura.

Asta a fost in 2015! Anul viitor va fi si mai interesant. Englezii vor avea si mai multi bani din drepturile tv, iar Barcelona poate transfera din nou.

Modifică setările cookies