Transfer Market | Keseru, Gardos, Rat, Brandan sau Arlauskis: voteaza transferul anului in Romania!

Transfer Market cu Ion Alexandru, de luni pana vineri la Sport.ro (ora 11:30)

Care este transferul care v-a impresionat cel mai mult in 2014? Noi am ales 5 transferuri din acest an, dar lista ramane deschisa.

Keseru a marcat 30 de goluri in toate competitiile in 2014. Transferul din Franta a acoperit o gaura la Steaua, iar campioana si-a gasit in sfarsit golgheterul. Atacantul de 28 de ani a venit liber de contract in Ghencea.

Dupa doua titluri consecutive, Becali a facut bani buni din transferuri. Dupa Chiriches, Steaua a mai dat un tun in Anglia. Gardos a ajuns la Southampton pentru 6,5 milioane de euro, dar prinde greu prima echipa.

Craiova investeste! Jocul revolutionat de Cartu si Sandoi pleaca de la Pablo Brandan, iar parteneriatul acestuia cu Bawab a trezit la viata Oltenia.

Plecarea lui Tatarusanu a lasat poarta goala la Steaua, dar problema a fost rezolvata repede. Arlauskis a venit, a demonstrat ca este cel putin la nivelul lui Tatarusanu si va pleca mai departe.

Marea surpriza pe piata transferurilor vine de la Razvan Rat. Dupa 6 luni grele la West Ham si 6 luni gri la Rayo, Rat a gasit varianta PAOK. Este in acest moment lider in Grecia si lider in clasamentul notelor primite de jucatori etapa de etapa.

Care este transferul anului in Romania? (13849 voturi)
 
Keseru - de la Bastia la Steaua
54.56%
7556 voturi
 
Gardos - de la Steaua la Southampton
13.67%
1893 voturi
 
Brandan - de la Beitar la CSU Craiova
628 voturi
 
Arlauskis - de la Rubin la Steaua
23.29%
3225 voturi
 
Rat - de la Rayo la PAOK
547 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies