Transfer Market | Keseru, Gardos, Rat, Brandan sau Arlauskis: voteaza transferul anului in Romania!

Transfer Market cu Ion Alexandru, de luni pana vineri la Sport.ro (ora 11:30)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Decembrie 2014, 11:59
Data actualizarii: Miercuri 17 Decembrie 2014, 12:29

Care este transferul care v-a impresionat cel mai mult in 2014? Noi am ales 5 transferuri din acest an, dar lista ramane deschisa.

Keseru a marcat 30 de goluri in toate competitiile in 2014. Transferul din Franta a acoperit o gaura la Steaua, iar campioana si-a gasit in sfarsit golgheterul. Atacantul de 28 de ani a venit liber de contract in Ghencea.

Dupa doua titluri consecutive, Becali a facut bani buni din transferuri. Dupa Chiriches, Steaua a mai dat un tun in Anglia. Gardos a ajuns la Southampton pentru 6,5 milioane de euro, dar prinde greu prima echipa.

Craiova investeste! Jocul revolutionat de Cartu si Sandoi pleaca de la Pablo Brandan, iar parteneriatul acestuia cu Bawab a trezit la viata Oltenia.

Plecarea lui Tatarusanu a lasat poarta goala la Steaua, dar problema a fost rezolvata repede. Arlauskis a venit, a demonstrat ca este cel putin la nivelul lui Tatarusanu si va pleca mai departe.

Marea surpriza pe piata transferurilor vine de la Razvan Rat. Dupa 6 luni grele la West Ham si 6 luni gri la Rayo, Rat a gasit varianta PAOK. Este in acest moment lider in Grecia si lider in clasamentul notelor primite de jucatori etapa de etapa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies