Liga 1

Strategia Stelei pentru urmatoarele luni, dezvaluita de Radoi: bani multi in transferuri iarna aceasta, proiectul unei academii NU exista

Citeste si: "Nu mi-a picat deloc bine ce a facut Gigi Becali!" Radoi a vorbit despre decizia care l-a deranjat cel mai tare

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2015, 16:06
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2015, 16:21

Mirel Radoi recunoaste ca venirea lui Laurentiu Reghecampf la Steaua a adus un plus echipei. Noul antrenor de pe banca Stelei are bilant de victorii 100% in cele patru meciuri de pana acum.

"Victoria cu Timisoara a fost meritata. Dupa cum a decurs jocul, nu a fost nicio indoiala. Trebuie sa ne bucure pana la urma alegerea potrivita facuta de club. Steaua revine in lupta pentru playoff. Patru meciuri, patru victorii, nu sunt foarte multe de spus."

"Reghecampf a adus un plus echipei, ca motivare, siguranta in defensiva. Nu stiu in procente, dar este clar ca este un avantaj.", a spus Radoi la Dolcesport.

Mirel Radoi a dezvaluit doua directii in strategia pe termen scurt a Stelei: Becali va investi consistent in campania de transferuri din aceasta iarna, iar planul dezvoltarii unei academii de juniori nu exista.

"Gigi Becali are mai mare incredere in Reghe decat in mine, pentru ca a avut rezultate foarte bune cu el. I-a adus 30 si ceva de milioane de euro in club, normal ca i-a facut un buget pe masura."

"As fi ramas la Steaua doar daca se dorea construirea unei Academii. Altfel, nu. Nu era normal si nici un lucru bun pentru echipa sa raman in alte conditii.", a mai spus Mirel Radoi.

Modifică setările cookies