S-au dat de gol? Decizia luata de Tottenham a creat isterie la Madrid! Anuntul facut de agentul lui Gareth Bale:

Autor: Sport.ro
Vineri 02 August 2013, 19:55

	S-au dat de gol? Decizia luata de Tottenham a creat isterie la Madrid! Anuntul facut de agentul lui Gareth Bale:

►Pentru prima oara in Romania! Inchidem Podul Basarab, IN DIRECT la Sport.ro, sambata la ora 22.00: Facem din Noapte Zi!

Impresarul lui Gareth Bale, Jonathan Barnes, a dezvaluit pentru cotidianul spaniol AS ca jucatorul galez nu a facut deplasarea la Monaco, impreuna cu echipa lui Andre Villas Boas.

Vestea s-a raspandit imediat printre fanii Realului, care sunt acum siguri ca mutarea de 120 de milioane de euro se va face in curand.

Tottenham are programat un meci amical impotriva bogatilor de la AS Monaco, maine, 3 august. Andre Villas Boas, managerul echipei de pe White Hart Lane, a decis sa il lase in afara lotului pe Bale, motivul invocat fiind o usoara contuzie pe care jucatorul o are la un picior.

Presa spaniola speculeaza, insa, pe seama transferului la Real Madrid, mutare care ar intra in istoria fotbalului, prin suma uriasa de transfer.

De asemenea, ciudat este si faptul ca unul dintre jucatorii pe care Realul ar intentiona sa ii dea la schimb, Coentrao, nu a facut nici el deplasarea in Statele Unite, acolo unde echipa lui Ancelotti a jucat cu LA Galaxy.
 

SUA impun noi reguli de viză pentru femeile însărcinate, pentru a preveni „turismul maternal”
BRAT