Razvan Lucescu, aproape sa ia un nume urias la PAOK: omul care a fost 10 ani capitan la Sahtiorul lui Mircea Lucescu a ajuns la Salonic

Razvan Lucescu, aproape sa ia un nume urias la PAOK: omul care a fost 10 ani capitan la Sahtiorul lui Mircea Lucescu a ajuns la Salonic

Vezi si - Oferta de ultima ora pentru fostul stelist Hamroun! Poate fi coleg cu doi romani

Fundasul croat Darijo Srna (36 ani), care a jucat timp de 15 ani la Sahtior Donetsk, ar putea semna un contract cu formatia greaca PAOK Salonic, care este antrenata de romanul Razvan Lucescu, potrivit presei din Croatia.

Srna, care a ratat ultimul sezon din cauza unei suspendari pentru dopaj, a fost multa vreme capitanul lui Sahtior, pregatita intre 2004 si 2016 de Mircea Lucescu, tatal lui Razvan Lucescu.

Darijo Srna doreste sa mai joace inca un sezon inainte de a se retrage, iar presa elena a relatat ca veteranul croat a fost asteptat la aeroport de Lubos Michel, fostul arbitru slovac, in prezent director sportiv la PAOK, dupa ce anterior a lucrat si la Sahtior.

Srna ar urma sa semneze un contract pe un an, cu optiune de prelungire pe inca unul, pentru un salariu de 500.000 de euro.

Internationalul croat (134 selectii) a fost condamnat la 11 luni de suspendare pentru dopaj, sanctiunea urmand sa expire pe 22 august.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce măsuri de relaxare ar putea intra în vigoare de la 1 iunie: ”Sunt unele măsuri care nu își mai au sensul”
BRAT
Modifică setările cookies