Mourinho o sa innebuneasca cand o sa auda asta! Aroganta de 45.000.000 de euro pe care i-a pregatit-o Mancini: ce atacant ii fura de la Real!

Autor: Sport.ro
Miercuri 01 August 2012, 13:25

	Mourinho o sa innebuneasca cand o sa auda asta! Aroganta de 45.000.000 de euro pe care i-a pregatit-o Mancini: ce atacant ii fura de la Real!

Desi a esuat in tratativele cu reprezentantii atacantului olandez Robin Van Persie, antrenorul italian s-a reorientat rapid si este pregatit sa ii fure lui Mourinho un jucator extrem de important.

Nemultumit de randamentul oferit de Dzeko si Balotelli, jucatori pe care s-au platit sume uriase, italianul a inceput o serioasa campanie de cautare a unui atacant care sa ii rezolve problemele din ofensiva.

Brian Marwood, directorul executiv al celor de la City, anunta ca stafful tehnic al cetatenilor a gasit varianta perfecta in persoana atacantului argentinian Gonzalo Higuain si a plecat deja la Madrid pentru a demara negocierile cu Florentino Perez. Prima oferta a celor de la City se ridica la 45 de milioane de euro, suma care ar putea acoperi costurile de transfer ale lui Modric.

Higuain a mai fost in aceasta vara si pe lista celor de la Chelsea insa Mourinho nici nu a vrut sa auda de un eventual transfer desi atacantul sau nu a reusit sa se impuna ca titular in sezonul trecut.

Mutarea este insa amanata din cauza problemelor cu bugetul de salarii al celor de la City, acestia fiind nevoiti sa scape de cel putin un atacant.

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT