Craciunescu a fost demis: "M-au executat pentru ca nu am acceptat comenzi"! Deaconu, numit interimar! Reactia lui Dragomir:

Autor: Sport.ro
Miercuri 01 August 2012, 21:02

Comitetul Executiv al FRF a hotarat azi demiterea lui Ion Craciunescu din functia de presedinte al CCA. Exista doi candidati cu sanse mari sa ocupe acest post. Alexandru Diaconu a fost numit presedinte interimar. 

"Nu vreau sa comentez nimic, pana nu intru in posesia unei decizii oficiale, scrise. Sunt la Istanbul pentru meciul Vasluiului si nu comentez pana nu vad ceva oficial. Eu nu am lasat niciun mandat pentru demiterea lui Craciunescu, nu se lasa asa ceva. Nu stiu nimic despre asta si nu pot sa comentez acum.", a declarat Dumitru Dragomir.

Craciunescu: " Steaua, Dinamo, Rapid si Astra nu au avut nimic sa imi reproseze"

"M-au executat pentru ca nu am acceptat comenzi. Initial au zis ca sunt 12 cluburi. Ma asteptam sa fiu demis inainte de inceperea sedintei. Eu m-am intalnit separat cu cei de la Steaua, Dinamo, Rapid si Astra, insa nu au avut nimic sa imi reproseze. Alte cluburi au orchestrat demitarea mea. Porumboiu? Nu mai vorbesc in viata mea despre acest om cu care sunt si in proces", a spus Craciunescu. 

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 3 aprilie. Peste un milion de oameni infectați pe tot globul
BRAT