FOTO: O descindere in casa unui golgheter i-a lasat pe politisti interzisi! Un fotbalist nu ar fi putut castiga atatia bani! Vezi cu ce se ocupa:

Autor: Sport.ro
Miercuri 01 August 2012, 10:10

	FOTO: O descindere in casa unui golgheter i-a lasat pe politisti interzisi! Un fotbalist nu ar fi putut castiga atatia bani! Vezi cu ce se ocupa:

Un golgheter din Anglia si-a riscat viata pentru a atinge nivelul unui jucator din Premier League. A facut lucruri murdare iar politistii nu l-au iertat.

Politia din Anglia a facut zilele trecute o descindere in forta in una din resedintele unui fotbalist. Ce au gasit acolo i-a lasat interzisi.

Robert Hartshorne, un fost atacant intr-o liga de amatori a facut 1 milion de lire mai repede decat orice jucator profesionist.
Politia a descoperit ca acesta avea 6 case in valoare de 600.000 de lire, haine semnate de designeri cunoscuti, bijuterii, dar si o multime de bani.

Jucatorul de 28 de ani a primit o pedeapsa totala de 54 de ani pentru faptele sale. Fost golgheter la Glossop North End, Robert era liderul unei retele de traficanti de droguri, formata din 7 persoane. Acestia faceau sume uriase din traficul cu cocaina.

Pplitistii au gasit in masinile lor aproape 80.000 de lire. Ancheta a inceput in 2010, cand intr-o masina din Stockport a fost descoperita o geanta plina cu cocaina, care pe strada ar fi valorat 100.000 de lire. In una din casele suspectilor a fost descoperita suma de 350.000 de lire. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 iunie. Bilanțul orei 13.00: 189 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT